Er bogen “Sorg, mit barn – om at miste et ufødt barn” noget for dig?

Jeg har bevæget mig uden for min comfortzone (og uden for hjemmets fire vægge) og har lavet en film – med mig selv! Grænseoverskridende? Meget! Og ja, måske skulle jeg have valgt bredformat… men her er jeg – ude i min have, hvor jeg fortæller lidt om min bog og læser højt fra kapitel 1, der handler om den scanning i graviditetens uge 20, hvor livet tog en uventet drejning. Kom og se med, hvis du har 10 minutter…

 


Links

Se, hvad nogle af bogens læsere siger om den

Her kan du købe bogen “Sorg, mit barn – om at miste et ufødt barn”

Læs psykolog Cathrine Kingos anmeldelse af “Sorg, mit barn”

(Cathrine Kingos anmeldelse giver et godt indtryk af, hvad bogen indeholder – med andre ord end mine)

 

Se tidligere blogindlæg

Ser du lyset bag om skyggen?